Odaberite

EXTRIFIT dan treninga

EXTRIFIT dan treninga

Nakon dugo vremena smo opet. Popularni sastanak s navijačima doživio pod nazivom Extrifit dan trening je opet ovdje. Zadnji put smo bili obožavatelji u Češkoj uvedene početkom ožujka u Breclav, onda smo zadovoljni navijači u Košicama, a sada smo se, mi ćemo dokazati da trinaest ne mora uvijek biti nesretan. 13. Extrifit Dan Trening je ovdje i možete gledati prema naprijed na veliku raznolikost interesa.

To je postala tradicija da svaki Extrifit trening dan smo pokušati dovesti naše navijače nešto novo i jedinstveno. Bilo da su nova lica u momčadi, a neke ključne događaje. Ovaj put, nudimo oboje. Pa što možete gledati prema naprijed u ovom trenutku.

Osobnosti

 • Andrea Neumannová - Da, zadovoljstvo nam je da vam predstavimo novog člana tima Extrifitslovakia, Slovačke natjecatelj u kategoriji Fitness bikini u sadašnjosti, u pripremi za sezonu proljeće. Mislim da žene jednostavno cijenimo dobre savjete o tome kako izgraditi jednako impresivan Řitka, koji ima samo Andrea

 

 • Sabina Pleváková - Je li vrijedno sadrži svjetski prvak Europe, Slovačke, vítězkyni prestižnih natjecanja Arnold Classic i AVL-a u Pragu? Ne ... jer znamo da Sabina je jedna od glavnih atrakcija Extrifit Training Day. A dame, koji će vam dati mogućnost trenirati s takvom zvijezdom?

 

 • Vojta Koritenský - svakako ide bez rekavši da je obuka Extrifit dan događaj će biti ključni dio jedne od na vrhu. Dakle, ako ste ovisni o ovoj emisiji, imate jedinstvenu priliku da budu dio nje. Takve trivijalnosti poput zajedničke obuke s profesionalnim bodybuilder ne vrijedi pričaju. Iako bi razmotriti takvu mogućnost prije dvadeset godina, njegov život ....

 • Tomáš Kašpar - jučer donio drugu profesionalnu konkurenciju, a znajući ga rally njegova forma sigurno ne pokvari. To će biti velika, gusta, jednostavno će Profi Otvori. A ti samo buljiti ...

 

 • Radek Lonc - ... i buljiti u njega i kako takve dvije hrpe može staviti zajedno u tako malom prostoru. Radek je natrag. Ja ga svaki dan vidjeti, a ja ne razumijem. Ako imate više nestabilni psihu, a vi mislite da ste super, ostati kod kuće, možda ga baci malo. Videoporadně obećao povećanje centimetara do 56 cm oružja i namjerno smo ga mjeriti?

 

 • Slavoj Bednář su pro IFBB pro imamo u NABBA. Dakle, imamo apsolutnu vrh u zemlji. U slučaju Slavoj također je vodeći umjetnici federacije, jer su dvije titule Mr. Universe i pro svjetski prvak govori sama za sebe. Osim toga, ako ste annoyed našu grubost bodybuilding sceni, dođite i poslušajte Slavoj, to je melem za uši i dušu.

 

 • Milan Milan Obořil- udario sustav teške uvjete rada. I u svom podnesku pravom, punomasnim verziju ovog ubojite sustava. Mi ćemo udvostručiti deletant doza HERA je onaj koji se usuđuje trenirati s njim. Invalidska kolica poslati mail ...

 

 • Jakub Šubrt - drugi član Extrifit tima, koji posjeduju oružje s drugog planeta. Možda će ih trenirati, možda njegov gigantski prsima. Mi ne znamo. Ali mi znamo da propustite zajednički trening sa njim će biti velika sramota ...

Natjecanje

I ovaj put sam se natjecati. Prije nego što smo svi uzeti sliku prije nego što se prijavite sve karte i prije nego što smo pripremili naši sportaši za obuku, možete osvojiti neke zaista vrijedne toga. Natjecanje će biti fer, u dvije discipline. Jedan za djevojčice i jedan za dečke. Nećemo štedjeti.

Nešto extra

 • Degustacije novih proizvoda. Long-obećao i dugo očekivani okusa proteini kucaju na vrata. A ti ih sve ćete moći kušati. Mi ćemo biti sretni na Vašoj poruci. U svakom slučaju čeka vas hostese i čaše nove okuse omiljeni proteina sirutke CFM 80 i visoke 80-ih.
 • Nema novih proizvoda. Tko ide u praksi, on dobiva, a također isprobati novi proizvod NO. Onaj koji će uskoro vidjeti isječak. Tada možete suditi za sebe da li je takav udarac što govori ..
 • Novi tajice za prodaju. Žene često nas pitaju o proizvodima za njih. Vi ćete biti u mogućnosti testirati nove tajice u ludom extrifiťáckém duha i kupiti na akciji cijena. Dakle, gospodo, napunjene novčanik sa mnom, Oče Božić se približava brže nego Usain Bolt.
 • Degustacija slatkoću proteina. Sastajalište će biti u prosincu. Ovo je vrijeme pišingrů i pečenje, pripremamo nešto za vas.
 • Mali darovi za sve sudionike besplatno. Kad je nešto besplatno, bez cijena je oko zabavu daleko. Donesite ga.

Kada i gdje zapravo biti cijela?

Extrifit dan treninga održat će se u subotu, 5.12. u Extrifit Gymu u Hradec Kralove od 14.00. od 14:00 Seminar će početi, što obično traje dva sata, a zatim slijedite gore navedene aktivnosti. Kraj će prvenstveno ovisiti o vama. Mi smo spremni uživati ​​s vama, stvarno teško. Extrifiťáci Svatko je dobrodošao i nadam se da ćemo stvoriti atmosferu barem jednako velik kao što je bio posljednji u Breclav. Radujemo se!

P.s. Extrifit Training Day posjete, pa čak i vlasnik tvrtke Extrifit tako da samo Extrifiťáci su dobrodošli, ali i nevjernih Toma koji će imati dovoljno prostora za svoje sondiranja pitanja o proizvodnji naših proizvoda.

 

Galerija
TOP ponuda
TOP ponuda
Najnovije izbornik
As a penne lover, you can savour your favourite Slim Pasta Penne dishes, without going off-track on your diet. Detalj
Slim Pasta Penne
29,30 HRK
TOP ponuda
Smanjena cijena
lako topljivi, enzimatski hidrolizirani sirutka koncentrata sa stupnjem hidrolize DH12 Detalj
Hydro 77 DH12 Instant
320,- HRK
TOP ponuda
Smanjena cijena
premium kvaliteta 100% mješavine proteina sirutke.  Detalj
Nitro Pure Whey Gold
96,- HRK
TOP ponuda
Najnovije izbornik
Beta-alanine Carno Rush izdržljivost snaga 4 grama čistog beta-alanina obogćeno L-histidinom i vitaminom B6 Detalj
OLIMP BETA ALANINE CARNO RUSH, 80 TABLETA
69,- HRK
TOP ponuda
Najnovije izbornik
100% kikiriki krema je vrlo ukusna, mekana i zahvaljujući tanji dosljednost je pogodno za širenje na kruh, ali i za kuhanje. Detalj
FitMar maslac od kikirikija u tubi 100 ml
16,- HRK