Odaberite

Biceps kao simbol moći!

Biceps kao simbol moći!

Biceps kao simbol moći!

Ljudsko tijelo neće naći bilo koji drugi mišić, što bi moglo predstavljati što više snage kao i biceps. Iako je ovaj mišić u usporedbi s ostalim mišićima   vrlo mala , popularnost ovog mišića je ogromna. Stoga, kad pitate laika, neka vam pokaže  neki mišić, najvjerojatnije če vam pokazati ruke.

Bicepsi mi rastu. Što da radim?

 Uključite trening za  bicepse prije velikih mišićnih skupina i vidjeti ćete kakve  čete  dobiti rezultate. Što se dogodilo  da prvo radimo veliku mišićnu skupinu (prsa, leđa), a zatim nakon temeljitog rada u seriju dolaze bicepsi. A to je pogrešno. Radite  prije  velike mišićne skupine bicepse i vidjeti čete rezultate u svom razvoju.

Ja ne varam?

Nedvosmislen odgovor je da. Uz uvjet da ne počnete iz prvog  ponavljanja izvođenje  vara, ali je na kraju ponavljanja. Da, to bi moglo biti malo upaljeno sljedeći dan , ali varanje sa olimpijskom mrenom služi kao najbolji način da se spriječi kidanje od tetive, dvoručni uteg, npr. u dizanje podhmatem. Dakle varanje, da, ali s razlogom, a ne od prvog recidiva, voditi brigu o tome.

Praksa za  svoju podlakticu!

Da, to se može činiti da se stagnira s utezima, a rezultati bi željeli imati, a ne dolazi. Sudjelovati u planu svog vježbanja podlaktice, koji u osnovi znači opušta zapešće podhmatem i nadhmatem, a time i izgraditi bolje prianjanje .Možete izvesti dvoručni uteg vježbe s većom težinom , tako je veća stimulacija mišićnih vlakana, a time i povećanje mišićne mase. Jake podlaktice, to je temelj.

Ne zaboravite Scottova klupa!

Svi smo upoznati Larry Scott je izgrađen masivni biceps, posebno u ovoj vježbi. Zašto ga ne bismo trebali slijediti? Scott klupa je jedna od najboljih vježbi za vaše bicepse. Kada sjednete iza Scotta klupe i napustite svoju   praksu vježbanja , možete doslovno  puno učiniti za svoje bicepse. Arnold je ovu vježbu  trenirao za  prvenstveno sa savinutim nogama, i to je jedan od dokaza da  ova vježba stvarnodjeluje. Sljedeći put, pokušajte i vi.

Pumpa i pumpa do uspjeha u manjem rasponu pokreta!

Jeste li ikada čuli da uvijek radite ponavljanja u cijelosti. Zaboravite. Bilo da prakticirate  bilo koje vježbe za  bicepse  oni neće imati dovoljno energije u kratkom vremenu postići svoj maksimum. Ako na  to nije vaše tijelo naviklo, na nekoliko danaće ruke  boljeti. Ali ja vam ne jamčim ništa, a to je rast mišića. Skraćeno asortiman poteza je također jedan od načina kako spriječiti mišićnu stagnaciju.

Osnova uvojaka, dok stoji!

Ako želimo imati ogromne bicepse, moramo prakticirati ovu vježbu, bez toga ne ide. To je stvarno najbolji način  da  izgradite svoje bicepse bez rasprave. Potiče najviše mišićnih vlakana u vašim bicepsima, te ste  u mogućnosti da stvarno budete nagrađeni za uključivanje izravne proporcionalnosti  jer je   veći  teret i rast mišića. Možete raditi kako uski hvat i širok, zavisno koji od dva čelnika bicepsa želite vježbati.

Promjena perspektive pokreta!

Osjećate li da ste pokušali sve na biceps? Pokušajte promijeniti kut kamere kretanja. Trening s laktovima uz tijelo, pokušajte ga s koljenom malo dalje od tijela, Ili druga promjena u pristupu  jednoručnih  bicepsa  podići na klupi. Uzmite  svoju klupu i možete promijeniti kut kako  želite. Zamijenite potrebnu obuku i  vidjeti ćete da li će sljedeći dan biti povrijeđeni bicepsi nakon treninga.

Jedan na dva nadhmatem!

Da ste čuli ovaj pojam, vrijeme je da ga probate i vidjeti čete  kako rastu bicepsi i podlaktica. Kad vježbate kovrče nadhmatem, ciljate podlaktice i svoje musculus brachialis, što je u biti de facto odvojiti biceps i triceps da se vidi kao u  bodybuildera u pozama dok pokazuje svoje bicepse na strani.

Jedan dva  nadhmatem trenirati baš kao klasični Jednadvacítka, 7 ponavljanja u cijelosti, 7 više ponavljanja u sredini punoj mjeri bilo ispruženom rukom na razinu od 95 º lakat, ili od 95º lakat u punoj kontrakciji mišića, topped s dvoručnim utegom na vratu. Najčešća varijanta je cijeli niz, a zatim pola raspon pokreta o propnutými  razini 95º, ali to ovisi o vama koju opciju odaberete.

Ovdje imate tri workouts biceps, možda najpoznatije ruke svih vremena. Pokušajte  i vi svaki trening i vidjeti čete  koji vam odgovara. Uključi minimalnu stanku između   vježbi u roku od dvije minute, neka vaš biceps osjeti  maksimalno opterečenje.

Trening Volumen biceps Arnolda Schwarzeneggera

1, kovrče s dvoručni uteg stoji - 5 serija - 8-10 ponavljanja

2, budaletina rotor stoji - 5 serija - 8-10 ponavljanja

3 Koncentrirani potezima - potezi koljena, bilo na klupi, ali Arnold prakticira čučavac, koji mu očito daje veću koncentraciju - 5 serija - 8-10 ponavljanja

Izrada treninga biceps Ronnie Coleman

1 Classic Jednadvacítka - Serija 4 - 10 ponavljanja, koljena 15 cm od tijela

2, budaletina nakovrčati na kosi klupi - Serija 4 - 12 ponavljanja

3 preuzimanja, međusobne valjci - Serija 4 - 12 ponavljanja, u zadnja dva ponavljanja pojedinačno

U zaključku

Bicepsi su uvijek bili i uvijek će biti simbol snage i  u drugima će  potaknuti   poštovanje, svakako više nego velika bedra, pa budite sigurni da obratite maksimalnu pozornost na njih. Bicepsi  se općenito jako dobro regeneriraju, tako da ih u  program obuke možete jednostavno dodijeliti 2x tjedno, i tako postići svoj maksimum stimulaciju. Sljedeći trening vježbajte svoje bicepse, sada znate kako!

Biceps kao simbol moći!
 
TOP ponuda
TOP ponuda
Najnovije izbornik
Slim Pasta Spaghetti is a low calorie and gluten-free alternative,that enables you relish your favourite spaghetti dishes, whilst Detalj
Slim Pasta Spaghetti
29,30 HRK
TOP ponuda
Najnovije izbornik
Beta-alanine Carno Rush izdržljivost snaga 4 grama čistog beta-alanina obogćeno L-histidinom i vitaminom B6 Detalj
OLIMP BETA ALANINE CARNO RUSH, 80 TABLETA
69,- HRK
TOP ponuda
Najnovije izbornik
Slim Pasta Noodles
29,30 HRK
TOP ponuda
najnovija formula, dizajnirana za optimalnu pomoć i održavanje elastipčnosti zglobova i spojeva Detalj
Animal Flex
239,- HRK
TOP ponuda
Najnovije izbornik
Felicitations to fettuccine lovers, who are also on a diet. Detalj
Slim Pasta Fettucine
29,30 HRK