FitMar maslac od kikirikija u tubi 100 ml

TOP ponuda
Najnovije izbornik
100% kikiriki krema je vrlo ukusna, mekana i zahvaljujući tanji dosljednost je pogodno za širenje na kruh, ali i za kuhanje.

FitMar maslac od kikirikija u tubi 100 ml

100% kikiriki krema je vrlo ukusna, mekana i zahvaljujući tanji dosljednost je pogodno za širenje na kruh, ali i za kuhanje.

16,- HRK

Proizvođač FITMAR
 16,- HRK
 19,- HRK
Opis

Detaljni opis FitMar maslac od kikirikija u tubi 100 ml
100% kikiriki krema je vrlo ukusna, mekana i zahvaljujući tanji dosljednost je pogodno za širenje na kruh, ali i za kuhanje. Kikiriki krema ima nizak glikemijski indeks, visok sadržaj proteina, izvrstan okus i svestranost. Kikiriki sadrže velike količine topivih vlakana, što može smanjiti potrošnju inzulina u tijelu i učinkovito pomažu usporiti apsorpciju šećera dijabetičari krvi. Netopljiva vlakna sadržana u kikirikiju je važna kao prevencija zatvor, hemoroide i usporava apsorpciju kolesterola iz crijeva, čime se smanjuje svoje razine u tijelu.

100% Kikiriki Krema također sadrži značajne količine resveratrola, tvari poznate po svojoj antioksidans i antibakterijske učinke i potencijalnih antitumorskih učinaka. Ona ima visok sadržaj ugljikohidrata, masti, proteina, vitamina B, C, E i vrijednih minerala kao što su kalcij, magnezij i kalij.

Kikiriki krema sadrži uravnotežen omjer vlakana i proteina, što znači da nam se zasititi za dugo vremena i na taj način spriječio udara apetit i jesti manje rezultata (tj prihodima manjim kalorija). Ovaj proizvod je prikladan nadomjestak za životinjskog maslaca. Ona ne sadrži šećer, sol i palmino ulje.

POGODAN ZA
Dijabetičare
Vegetarijanci
Vegani

Nutritivne Vrijednosti 100g

Energetska vrijednost 2381 kJ / 567 kcal
Protein 26 g
Ugljikohidrati 16 g
Masti 49 g
- Od čega prožima 7 g
Kolesterol 0 g
Vlakna 8,5 g
Kalcij 92 mg
Željezo 4,58 mcg
Natrij 18 mg
Magnezij 168 mg
7,2 mcg selena
Fosfor 376 mg
Vitamin B, E
 

Sastav
100% prženi kikiriki

Upozorenje
Sadrži alergena (kikiriki)