Carnivor

novi izvor visoko kvalitetnih bjelančevina

Carnivor

novi izvor visoko kvalitetnih bjelančevina

510,- 419,- HRK

Proizvođač MuscleMeds
 510,-419,- HRK
Opis

Carnivor je unikatan i precizno stvoren proizvod za zadovoljavanje potreba široke populacije, koja želi da stječe što više mišićne mase u što kraćem vremenu. Carnivor predstavlja novi izvor visoko kvalitetnih bjelančevina, potrebnih za izgradnju mišićne mase, koji se zove izolat goveđih bjelančevina.


Krto goveđe meso često je prisutno na tanjurima profesionalnih i amaterskih bodibildera, fitnesera i svih ovih, koji žele kvalitetan i ukusan izvor bjelančevina u želji za izgradnjom mišićne mase. Ali zbog dugotrajne probave i time povezanih crijevnih problema veće količine crvenog mesa nisu preporučljive, i upravo zbog toga stručnjaci u Musclemeds našli su odgovarajuće rešenje: izolirane goveđe bjelančevina u prahu. Izolat bjelančevina goveđeg izvora daje neokrnjene bjelančevine, koje se inače nalaze u odrescima, a ne uzrokuje nikakve crijevne probleme.


A to još nije sve. Carnivor sadrži i 3,5 puta više bjelančevina nego krto goveđe meso, ma da su ove bjelančevine puno lakše probavljive i brže se apsorbiraju. Jer ovaj nevjerojatni proizvod sadrži toliko goveđih bjelančevina, sadrži i više kreatina nego goveđe meso samo (kreatin se inače nalazi i u goveđem mesu, a u manjim količinama).


Kako je Carnivor zaista unikatan proizvod, dokazuje i dodana tako zvana „tehnologija anaboličkog zaustavljanja dušika“. Ova tehnologija djeluje po principu odvođenja otpadnih proizvoda metabolizma aminokiselina i recikliranju ovih proizvoda nazad z aminokiseline, koje su osnovni građevni materijal naše kosturne muskulature. Upravo proces recikliranja otpadnih proizvoda u izvorne elemente osigurava mišićima više građevnih jedinica, koje tijelo upotrebljava za izgradnju novih mišićnih vlakna. S tom svrhom izolatu goveđih bjelančevina dodani su i glutamini alfa-ketoglutaran (GKG), ornitin-alfa-ketoglutarat (OKG), alfa-keto-glutarat (AKG) i keto-izocaproat (KIC).


Kako bi Carnivor bio još puniji anabolnih hranljivih tvari, njegovi stvaraoci dodali su i BCAA aminokiseline, koje imaju još jači učinak na sintezu proteina i istovremeno obogaćuju kvalitetan aminokiselinski profil izolata goveđih bjelančevina.
 

Slični roba
hidrolizira goveđi protein Detalj
ISOBEEF
199,- HRK
mješavina spremna za upotrebu, sastavljena od visoko vrijednih proteina, sa niskim GI i odličnog okusa Detalj
Protein Pancake Mix
110,- HRK
TOP ponuda
Smanjena cijena
4-komponentni protein s niskim udjelom ugljikohidrata i masti Detalj
Protein 80 Plus
148,- HRK
čokolade kolačiće Detalj
Hydro Protein Bar
18,50 HRK
80% riže proteina u prahu, bez glutena i laktoze, s inulina vlakana i bez dodanog šećera. 100% biljnog podrijetla. Detalj
Rice Protein
114,- HRK
bogat izvor koncentrata proteina sirutke iz vegetarijanskog slatkog sira Detalj
Impact Whey Protein
159,- HRK