Lipo 6

fat burner- efikasan i najprodavaniji fat burner svih vremena

Lipo 6

fat burner- efikasan i najprodavaniji fat burner svih vremena

320,- 219,- HRK

Proizvođač Nutrex
320,-219,- HRK
Opis

Glavne karakteristike proizvoda

  • ubrzano sagorijevanje masnih naslaga
  • zdrav način mršavljenja
  • pruža osjećaj sitosti
  • poveća nivo energije
  • ubrzava metabolizam
  • ekstremno brzo djelovanje

 
LIPO 6 je izuzetno efikasan i najprodavaniji fat burner svih vremena. Riječ je o unikatnoj formuli za sagorijevanje masnih naslaga, koja se nalazi u najnaprednijoj oblici dosada – u tekućini.
 
U godinama 2005, 2006, 2007 i 2008, LIPO 6 je usvojio prvo mjesto u kategoriji sagorijevača masti (nagrada Fat Loss Product Of The Year). Također je bio odabran u kategoriji kao najbolji dodatak za povećanje energije(Energy Supplement Of The Year) u godinama 2007 i 2006.
 
Nutrex LIPO 6 je izuzetno potentan proizvod za gubitak masnog tkiva koji upotrebljava najnapredniji transportni sustav na bazi tekućine za maksimalnu efikasnost, dobru apsorpciju i neposredno djelovanje. Upravo zbog te napredne metode brzo djelujućih komponenta LIPO 6 pomaže u brzom gubljenju masnih naslaga, pa je stoga odličan odabir među proizvodima za mršavljenje.
 
Povećavajući termogenezu, stanje u kojem tijelu potroši više energije nego inače, LIPO 6 odmah počne da sagorijeva masti na svim djelima tijela. Osim toga pomaže u nadziranju apetita te pruža osjećaj sitosti i dodatnu energiju koja je potrebna kako bi ostali aktivni i produktivni i tijekom dijete.
 
LIPO 6 je u prvom redu idealan za muškarce koji žele zdravo, vitko i mišićavo tijelo! Visoko napredna formula proizvoda LIPO 6  prouzrokuje brzu redukciju masnog tkivo po cijelom tijelu.
Pored konstantnog smanjivanja masnog tkiva, do izraza dolazi više naglašena muskulatura i sveopća definicija tijela. LIPO 6 je idealan odabir za muškarce koji traže definirano tijelo.
 
LIPO 6 je znanstveno potvrđen da djeluje i kod žena koje teško gube masne naslage na problematičnim predjelima, kao što su bokovi, stražnjica i trbuh.

Slični roba
TOP ponuda
Tekući Carni 120.000 mg sadrži jaku dozu L-karnitin baze Detalj
Carni Liquid 120000
85,- HRK
Fat Burner dolazi u obliku tableta Detalj
Super Fat Burner
110,- HRK
Termo Drine dati potrebnu energiju za napornog treninga i dugotrajan. Detalj
Thermo Drine Liquid
115,- HRK
proizvod cijeniti sportaši koji su u razdoblju od redukcije prehrane Detalj
SYNE THERMOGENIC 10 MG BURNER
69,90 HRK
fat burner - upotrebljava novu in naprednu tekuću multi-faznu tehnologiju Detalj
Lipo 6X
240,- HRK
Smanjena cijena
Softgel Capsules Contributing to Weight Management Fast Acting Weight Management Formula Which Helps Improve Focus and Energy Detalj
ROXY
199,- HRK