AMINOFREE PEPTIDI

Najnovije izbornik
JEDINSTVENI AMINOFREE PEPTIDI NA TRŽIŠTU!

AMINOFREE PEPTIDI

JEDINSTVENI AMINOFREE PEPTIDI NA TRŽIŠTU!

255,- 239,- HRK

Proizvođač EXTRIFIT®
255,-239,- HRK
255,-239,- HRK
255,-239,- HRK
255,-239,- HRK
Opis

Puni spektar isključivo slobodnih aminokiselina s visokom dozom peptida je vrlo važan za rast i regeneraciju mišića za vrijeme intenzivnog vježbanja. Pažnja, mišić se ne sastoji samo od BCAA  to je greška. Potrebno je dopuniti mišiće svim aminokiselinama!

AminoFree PEPTIDES ® je vrlo profesionalna mješavina aminokiselina i kompleks peptida  namijenjen najzahtjevnijim sportašima. Ona se sastoji isključivo od vrhunskih komponenti najviše kvalitete, kao što je trenutno i dostupna. Ako ste u potrazi za najboljim amino proizvodima na tržištu, onda je to AminoFree ® peptidi.

Obratite pozornost na naljepnicu, koji JE u potpunosti transparentna  i  sastav otkriva u najsitnije  detalje. Točno  znate koje aminokiseline je peptid, i u kojem  su obliku. To je tipično za Extrifit. Znaš što jedeš! Nema tajanstvene mješavine ili nejasnih  sastojaka. Mi smo ponosni  na to. Iskrenost za  kupca.

Extrifit nikada nikog ne kopira  i nikada  ne proizvodi što i ostali. Extrifit razvija i oblikuje proizvode koji zadovoljavaju najnovije zahtjeve i znanja sportske prehrane . AminoFree PEPTIDA ® je potpuni vrh razine visoke tehnologije i superdjelujučih aminokiselina i peptida .

AminoFree ® Peptidi koje sadrži  proizvod, je izuzetno jaka doza slobodnih aminokiselina (slobodnom obliku) s patentiranim peptidima PepForm ®. U jednoj dozi  opskrbite  svoje tijelo s 5296 mg aminokiselina peptida u slobodnom obliku.Dnevna doza (3 lopatice) pune 15,886 mg! Aktivna mješavina je obogaćena sinergističkim vitaminom B6 (piridoksin), u  visoko funkcionalne  dnevne doze od 250% RHP  a najvažniji   restorativni minerali  kalija i magnezija u optimalnoj dnevnoj dozi od 15% RHP.

Dnevna doza (3) lopatice sadržava 15,886 mg aminokiselina!

12 867 mg slobodnih aminokiselina

3021 mg peptida PepForm ®!

5000 mg BCAA

3000 mg glutamina

2500 mg amino Nitro

Što su slobodne aminokiseline, znate. Oni su graditelji bjelančevina  od kojih se sastoji  ljudski  mišić. Dnevna doza produkta sadržava  5000 mg ,slobodnog  BCAA 3000 mg, slobodnog  glutamina i 12867 mg , aminokiselina sa specifičnim dodacima, kao što su arginin i citrulin, beta alanina i cijeli   spektar potrebnih slobodnih  aminokiselina.

Učinak slobodnih aminokiselina u AminoFree ® PEPTIDES poboljšan  sadrži 3200 mg PepForm ® peptida u dnevnoj dozi (tj. 1067 mg jednoj mjernoj  posudi!). To je patentiran peptid  PepForm ® aminokiselina leucin, izoleucin i valin (The BCAA) zatim peptidi  glutamina i arginina peptida. Peptidi tih aminokiselina, koji su neophodni za stvaranje i regeneraciju mišića  pokazao je  bolju stabilnost, probavljivosti i apsorpciju!

Jedinstvenost AminoFree ® PEPTIDES

Kombinacija slobodnih aminokiselina i peptida je najučinkovitiji

 oblik naših proizvoda vrlo je  praktičan – sami možete odrediti potrebnu dozu za  piće i pripremiti  je bilo gdje za kratko vrijeme.Mogučnost  kupnje  pojedinačnih doza u odvojenim vrećicama aminokiseline u tom "slobodnom obliku  peptida"  su savršeno probavljiv i korisni

Proizvod ne sadrži vezivo, kao  tablete sve dodane šećere nema dodavanja  nepotrebnih  komponenti - samo aminokiseline i peptidi.

Zahvaljujući  gotovo nula šećera i masti također je pogodna  i za one koji traže kako bi smanjili potkožnu masnoću proizvod sadrži samo prirodne boje, odnosno ne nepotrebne kemije!

Za koga je proizvod namijenjen?

Kod treniranja sportova snage   za svoj anti-catabolic učinak - ukoliko želite postići najviše rezultate, AminoFree ® PEPTIDES štiti vaše mišiće tijekom intenzivnog treninga prije katabolizma i pomaže oporavaku  nakon vježbanja

za sve one koji teže maksimalnom  rastu mišića - mješavina aminokiselina i peptida ima anabolički učinak

za sve one koji žele zadržati mišićnu masu i još istaknuti mišiće  - kao bodybuilderi prije natjecanja i fitness sportaši.

za sve sportaše disciplina snage i izdržljivosti  kao što su hokej, MMA, Motorsport, boks itd - savršeno potpomažu regeneraciju zahtjevnom sportskom uspjehu.

Preporučena doza:

ovisno o tjelesnoj težini, sportske aktivnosti inačinu  prehrane

mogućnosti primjene: 1 - 3 lopatice prije treninga ili nakon treninga

Dnevna doza = 3 lopatice = 20 g

Upute za pripremu:

sadržaj mjerne posude (vrečice) miješati u 100 ml vode

ne miješati u shaker! ( vibracija shakera  stvara  pjenu)

Okusi

Orange

 

 

Slični roba
Vrhunska formula sa BCAA i ostalim aminokiselinama   Detalj
Amino Build
270,- HRK
BCAA INSTANT 2: 1: 1 su topljivi razgranati lanac aminokiselina u slobodnom obliku Detalj
BCAA Instant
169,- HRK
The amino acid L-Ornithine is a central part of the urea cycle Detalj
ORNITHINE
95,- HRK
jedinstvena kombinacija aminokiselina Detalj
Citrulline Malate
179,- HRK
10 component amino complex Detalj
AMINO MAGIC
165,- HRK
kombinacija aminokiselina sa vrhunskim učinkom i visokom djelotvornosti u metabolizmu izgradnje mišićne mase Detalj
Amino 2700
275,- HRK