Odaberite

Uvjeti kupnje

Uvjeti kupnje određuju način korištenja web shopa na web stranicama www.fitnessworld.com.hr i vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske i obuhvaćaju slijedeće parametre:

  • registracija kupca
  • narudžba
  • plaćanje
  • dostava 
  • povrat i zamjena.

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća uvjete kupnje što se potvrđuje narudžbom barem jednog artikla putem ovog webshopa. Fitnessworld putem internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe prikazane na internet stranicama www.fitnessworld.com.hr.

Sve cijene sadrže PDV i izražene su u kunama. Fotografije prikazane na internet stranici samo su ilustrativne prirode.

Registracija kupca

Da biste se registrirali na www.fitnessworld.com.hr internet prodavaonicu, morate imati najmanje 18 godina. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Prilikom prve narudžbe proizvoda putem elektronskog obrasca nužno je registrirati se na web stranici www.fitnessworld.com.hr. Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podaci) dobiti ćete e-mailom obavijest o svom korisničkom imenu i svoju lozinku. Molimo Vas da je pohranite tako da nije dostupna trećim osobama. Predlažemo da inicijalnu lozinku odmah promijenite. Radi kontrole mail adrese u istoj ćete e-mail poruci biti zamoljeni da klikom na određeni link potvrdite da je adresa Vaša.

Ukoliko ste zaboravili lozinku, pošaljite nam mail na koji ćemo Vam poslati novu lozinku. Sa odabranim korisničkim imenom i lozinkom te upisom svih traženih podataka postajete naš registrirani korisnik. Kao registrirani korisnik možete nesmetano kupovati u našem web shopu, primati vijesti, biti obavještavani o novostima i koristiti se svim uslugama naše internet trgovine.

Narudžba

Kupac naručuje proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Proizvodi se naručuju elektronskim oblikom, odabirom određenog proizvoda i njegovim spremanjem u košaricu. Nakon odabira svih željenih proizvoda klikom na link blagajna, sustav vas dalje automatski vodi do stranica na kojima morate potvrditi točnost unesenih podataka te odabrati neki od ponuđenih načina plaćanja. Nakon što zaprimimo vašu narudžbu dobiti ćete povratni e-mail sa potvrdom o uspješno obavljenoj narudžbi.

Plaćanje

U Fitnessword web shopu možete plaćati na slijedeće načine:

  • Pouzećem - gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja paketa
  • Internet bankingom - plaćanje s računa na račun putem interneta

Uplate se vrše na račun tvrtke VAMA spo.s r.o. ( IBAN: HR7524840081107472346 )

Dostava

Fitnessworld se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirati ćemo kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog. Dostavu proizvoda naručenih putem naše internet trgovine vršimo u suradnji sa najkvalitetnijim dostavnim službama, po načelu „od vrata do vrata“.

Za sve narudžbe vrijednosti veće od 760,00 Kn dostava je besplatna, a za manje iznose dostavu naplaćujemo u fiksnom iznosu od 46,00 Kn. Nema minimalne vrijednosti narudžbe.

Dostavna služba se obavezuje obaviti ekspresnu uslugu prijevoza pošiljke od trenutka preuzimanja do trenutka uručenja u roku od (2-4) jednog radnog dana (osim u slučajevima slanja izvan ili preko više tranzitnih centara prijevoznika prema rasporedu vožnje prijevoznika).

Svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. Pošiljatelj će u listi preuzimanja naznačiti referentni broj prateće dokumentacije, pri čemu će kasnije potpisana dostavna lista s referentnim brojem biti dokaz o izvršenoj dostavi.

Povrat i zamjena

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju Fitnessworld pismenim putem, telefonski ili e-mailom. Pravo na povrat robe ostvaruje se u slijedećim slučajevima:

  •  ako je isporučena roba koja nije naručena
  •  ako je isporučena roba koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu.

Kupac također ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.

Kupac nema pravo na raskid ugovora ukoliko se radi o prodaji robe koje je kupac otpakirao i na bilo koji način oštetio ili joj umanjio vrijednost. Artikli koje kupac vraća moraju biti kompletni, u originalnoj ambalaži i neotvoreni.

Kupac je proizvode dužan vratiti o svom trošku na adresu isporučitelja. Ako zbog objektivnih razloga Fitnessworld ne može zamjeniti reklamiranu robu nadoknadit će kupcu troškove povrata i izvršiti povrat uplaćenog iznosa.

TOP ponuda
TOP ponuda
Najnovije izbornik
silikonska narukvica Detalj
Silikonska Narukvica
7,50 HRK
TOP ponuda
Najnovije izbornik
As a penne lover, you can savour your favourite Slim Pasta Penne dishes, without going off-track on your diet. Detalj
Slim Pasta Penne
29,30 HRK
TOP ponuda
Tekući Carni 120.000 mg sadrži jaku dozu L-karnitin baze Detalj
Carni Liquid 120000
85,- HRK
TOP ponuda
Najnovije izbornik
Slim Pasta Noodles
29,30 HRK
TOP ponuda
Smanjena cijena
4-komponentni protein s niskim udjelom ugljikohidrata i masti Detalj
Protein 80 Plus
148,- HRK