Odaberite

Uvjeti korištenja

Fitnessworld je Internet trgovina u vlasništvu tvrtke VAMA spol.s .r.o. Fitnessworld Internet stranice na adresi www.fitnessworld.com.hr mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje a prema pravilima i odredbama navedenim u uvjetima kupnjeuz prihvaćanje

  • izjave o odricanju od odgovornosti  
  • izjave o zaštiti privatnosti

Odricanje od odgovornosti

Sadržaji na web stranicama Fitnessworld objavljuju se u dobroj namjeri te se Fitnessworld odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati zbog, ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ove web stranice.

Isto tako Fitnessworld se odriče svake odgovornosti za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Sve informacije o proizvodima objavljene na web stranicama Fitnessworld služe u informativne svrhe i nisu namijenjene dijagnosticiranju, tretmanu i liječenju bolesti. Obratite se liječniku prije no što koristite proizvode ili informacije sa naše web stranice u svrhu liječenja.

Ova web stranica sadrži podatke i informacije kao i linkove do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati i nad čijim sadržajem Fitnessworld nema niti može imati nadzor ili bilo kakav utjecaj. Fitnessworld se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući odgovornost od točnosti, potpunosti i dostupnosti sadržaja na Internet stranicama trećih osoba.

Zaštita privatnosti

Vaše osobne podatke, koje dajete dobrovoljno, pohranjujemo u našoj evidenciji, štitmo ih sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, te ih ni na koji način nećemo učiniti dostupnima trećim pravnim ili fizičkim osobama bez vašeg pristanka.

Potrebne podatke koristimo isključivo u svrhu obrade narudžbe, slanja promotivnih materijala te za unaprjeđenje odnosa sa kupcima u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju.

Kupac u svakom trenutku ima pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka, ili brisanje svoga imena s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi djelatnici VAMA spol.s r.o.odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Postupkom registracije kupac daje suglasnost za obradu osobnih podataka kako je ranije navedeno i dozvoljava da mu se društvo obraća pismenim putem, telefonski ili elektroničnom poštom, te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi.

Fitnessworld ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

Fitnessworld zadržava sva autorska prava na korištenje fotografija, teksta, te ostalog objavljenog materijala, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj. Fotografije, tekstovi, te ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način koristiti bez suglasnosti Fitnessworld-a. Svako nepridržavanje uvjeta iz prethodnih stavaka ovog članka povlači za sobom odgovornost i obvezu naknade nematerijalne štete

TOP ponuda
TOP ponuda
100% mikroniziranog kreatin monohidrat Detalj
Crea Monohydrate
89,- HRK
TOP ponuda
Najnovije izbornik
Slim Pasta Noodles
29,30 HRK
TOP ponuda
Najnovije izbornik
Felicitations to fettuccine lovers, who are also on a diet. Detalj
Slim Pasta Fettucine
29,30 HRK
TOP ponuda
Najnovije izbornik
silikonska narukvica Detalj
Silikonska Narukvica
7,50 HRK
TOP ponuda
Najnovije izbornik
100% kikiriki krema je vrlo ukusna, mekana i zahvaljujući tanji dosljednost je pogodno za širenje na kruh, ali i za kuhanje. Detalj
FitMar maslac od kikirikija u tubi 100 ml
16,- HRK